Cégünkről

Cégünk 1995-ben alakult. Édesipari termékek gyártásával foglalkozó, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Az induló kisvállalkozás mára az ország egyik legismertebb és legnagyobb édesipari vállalkozássá nőtte ki magát. Ezt bizonyítja, hogy cégünk közel 200 fő munkavállalónak biztosít folyamatos megélhetést.

A gyártott termékeink palettája igen széles ízválasztékban és kiszerelésben egyaránt. Linzerek, ostyák, sütemények, szeletes csokoládék, mézespuszedlik, valamint fondant alapú termékek hosszú sora alkotja a cég kínálatát. Saját termékeink közül a szaloncukor gyártása kiemelkedő jelentőséggel bír, melyből mára a gyártott mennyiség tekintetében piacvezetővé vált vállalkozásunk.

A Dolcetta Kft. a gyártás mellett kereskedelmi tevékenységet is folytat, melynek keretein belül több száz kis-és nagykereskedelmi egységet lát el különböző édesipari termékekkel. A hazai piac mellett a saját gyártású termékeink egyre keresettebbek a nemzetközi piacokon is.

Vállalkozásunk a jövőben is feladatának tekinti a kínálat folyamatos bővítését, jelenlegi partnerei és jövőbeli vásárlói megelégedettségére.